A fost MAMA MODEI româneşti, iar acum este o BĂTRÂNĂ PĂRĂSITĂ! Iată cât de tare a îmbătrânit Zina Dumitrescu! Foto în articol!

21 decembrie 2012 17:37

„Mama Zina”, aşa cum este cunoscută în moda românească, a ajuns, la cei 76 de ani pe care îi are, să trăiască într-un azil de lux, părăsită aproape de toţi.

zinaŞi totuşi…Cătălin Botezatu, fiul de suflet al Zinei Dumitrescu, a fost cel care, de-a lungul timpului, s-a mai intersat de soarta celei care l-a făcut celebru. Nu numai că a vizitat-o în azilul unde a fost dusă de către fiul ei natural, ci, zilele trecute, a scos-o şi în oraş. Împreună cu Botezatu şi fostele ei manechine Violeta Andrei şi Rodica Protasievici, Zina Dumitrescu a servit masa într-un mall, bucurându-se enorm de compania şi bârfele schimbate, ca în vremurile bune.

Numai că, spre deosebire de timpurile în care Zina dădea strălucire oricărui eveniment, de această dată, fosta creatoare de modă a afişat în look total neglijent. Îmbrăcată cu un pulover roz, cu un cojoc de piele întoarsă şi complet nemachiată, Zina Dumitrescu părea de nerecunoscut, anii punându-şi amprenta într-un mod inexorabil asupra înfăţişării ei.
zina dumitrescu
 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro