A treia oară-i cu noroc? Boureanu le-a cerut judecătorilor să-l divorţeze urgent!

04 iulie 2014 16:17

Hotărât lucru, Cristian Boureanu n-are noroc de neveste, dar nici de divorţuri! Politicianul a ajuns la cea de-a treia încercare de a scăpa legal de Valentina Pelinel. El a depus la tribunal o nouă cerere de divorţ, după ce primele două au fost respinse de judecători din diverse motive.

Cu dosarul la subraţ şi cu avocatul alături, Cristian Boureanu a luat iar drumul Judecătoriei sectorului 6, pe care l-a bătut de câteva ori până acum în încercarea de a pune pe rol divorţul de Valentina Pelinel, cea de-a doua nevastă din “cariera” lui de familist. Mişcarea asta a făcut-o la finele lunii iunie, primind termenul de 5 septembrie 2014.
Nemulţumit din cale-afară, el a depus o cerere de urgentare a divorţului, iar zilele trecute a fost chemat la tribunal să dea explicaţii de ce se grăbeşte atât de tare să divorţeze şi nu mai are răbdare până la 5 septembrie. Ce-a zis, ce n-a zis politicianul care vrea să redevină burlac cât mai repede, cert e că i-a convins pe judecători, care au decis: 15 iulie e data la care Boureanu şi Pelinel vor veni să spună un “da” hotărât… divorţului.

Au fost căsătoriţi nouă ani

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel sunt căsătoriţi de 9 ani, iar zvonurile de-spre neînţelegerile lor au apărut încă de anul trecut, când în lumea mondenă a Bucureştiului au început să circule bârfe despre o presupusă relaţie extraconjugală a Valentinei cu afaceristul Cristi Borcea. În luna martie a acestui an, Boureanu a anunţat pe un site de socializare că introduce actele de divorţ, iar la scurt timp Pelinel a fost surprinsă de paparazzi când îl vizita pe Borcea la puşcărie, la Poarta Albă

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro