Adevărul despre dispariţia fulgerătoare a Irinei Cordoneanu de la Antena Stars – «Nu mă vedeam aruncându-mă dezbrăcată în spuma mării»

08 septembrie 2014 18:24

Irina Cordoneanu, una dintre vedetele cu state vechi la Antena Stars, nu se va regăsi în grila de toamnă pregătită de acest post. Prezentatoarea a fost deja înlocuită de mai tânăra ei colegă, Ameri Nasrin, fosta asistentă a lui Cristi Brancu.

Pe holurile Antenei se discută acum pe la colţuri despre grila de toamnă, mai ales din perspectiva schimbărilor impuse de “transferul” de la PRO TV a peste 100 de oameni. Unele dintre vedetele vechi ale postului au dispărut de pe lista noului sezon, printre acestea numărându-se şi Irina Cordoneanu, gazda talkshow-ului “Star Magazin”, ce era difuzat în weekend. Colegii Irinei povestesc că vedeta a primit vestea cu lacrimi în ochi, însă aceasta a declarat pentru Libertatea că, deşi avea contract până în 2015, ea a ales să plece prin acordul părţilor, despărţirea având loc amiabil. Irina se mândreşte cu faptul că de-a lungul timpului a reuşit să aducă în platou invitaţi de marcă şi a obţinut unele interviuri de senzaţie, printre care unul remarcabil cu Maia Morgenstern, ce au fost preluate de toată presa.
“Trebuia să merg la mare în a doua jumătate a lunii august. Însă, după ce am văzut ce ar trebui să fac în emisiunea difuzată pe vară, nu a mai fost cazul să plec. Nu mă vedeam aruncându- mă dezbrăcată în spuma mării. Eu sunt un om echilibrat şi recunosc cu tristeţe că nu mă regăsesc în acest tip de jurnalism care se practică în perioada actuală. Mi s-a cerut să fiu mai dinamică, mai altfel, aşa că am preferat să mă retrag în condiţii amiabile. Contractul a fost reziliat, deşi era valabil până în decembrie 2015. Am avut o întâlnire cu Cristi Ionescu, şeful staţiei, şi, din păcate, nu ne-am pus de acord cu viziunea actuală a jurnalismului. Eu văd altfel lucrurile, în felul meu, iar ceea ce se vrea acum nu mai este jurnalism. Acum sunt în negocieri cu un alt post de televizune pentru o nouă emisiune, iar când se va semna contractul veţi şti”, a spus Irina Cordoneanu pentru Libertatea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro