Adrian Mutu le zăpăceşte cu şampanie şi trandafiri

31 iulie 2014 17:46

Adrian Mutu, starul echipei de fotbal Petrolul, nu poate renunţa la statutul de “macho”, chiar dacă este însurat cu o femeie superbă, Consuelo, care i-a dăruit două fetiţe frumuşele foc. Rămas singurel pe plaiurile natale, căci familia lui se află în Republica Dominicană, chipeşul sportiv îşi verifică, la cei 33 de ani, puterea de seducţie.

Prin patul lui Adrian Mutu au trecut o sumedenie de femei frumoase, iar colegii lui de echipă se tot întreabă cum reuşeşte acest bărbat aparent timid să vrăjească pe oricine. Surse din anturajul fotbalistului ne-au povestit că el nu face niciodată primul pas şi nu consumă decât un pahar de alcool când iese în oraş: “Trage de o sticlă de whisky cu suc de mere toată noaptea şi nu atinge o femeie decât dacă ea face primul pas. Are o slăbiciune pentru tipele frumoase. Este galant, deschide portiera, le întâmpină pe fete cu trandafiri roşii, dar şi cu şampanie scumpă Dom Perignon şi cu daruri, mici atenţii”.

Ultima cucerire: o fătucă de 22 de ani

Noua lui “victimă” se numeşte Călina Duca, un fotomodel de 22 de ani, care, ca şi celelalte dudui, şi ea a picat în plasa acestui Don Juan de Dâmboviţa. Dar ea nu pare deloc deranjată de faptul că Adrian Mutu este însurat şi că are două fetiţe, ba chiar s-a lăudat prietenelor că s-a mutat cu vestitul sportiv în apartamentul acestuia din buricul Bucureştiului.
Numai că, odată dat în fapt de paparazzi, după ce a fost fotografiat alături de Călina într-un local, Mutu a devenit mai vigilent, astfel că nu se mai afişează cu ea în public.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro