Alex Velea, cu pătrățelele la vedere la „Uite cine dansează!”. Mihaela Rădulescu nu s-a abținut. “Trebuie neapărat să văd”

20 martie 2017 22:18

Alex Velea, cu pătrățelele la vedere la „Uite cine dansează!”. Iubitul Antoniei a făcut senzație în direct la TV, iar Mihaela Rădulescu a rămas uimită atunci când artistul a apărut pe scenă.

Alex Velea, cu pătrățelele la vedere, în gala live a ediției „Uite cine dansează!” de luni seara, 20 martie. Pe lângă dansul spectaculos pe care l-a făcut alături de coregrafa lui, cântărețul a impresionat cu condiția fizică pe care o are.

Alex Velea, cu pătrățelele la vedere la Uite cine dansează. Mihaela Rădulescu nu s-a abținut. “Trebuie neapărat să văd”

Alex Velea, cu pătrățelele la vedere, în fața Mihaelei Rădulescu

„Trebuie neapărat să văd. Am și eu acasă, dar de dor mă uit la ale tale. Incredibil. Câte desene ai”, a spus fascinată Mihaela Rădulescu în direct la tv.

Luni seara, 20 martie, Cele 10 perechi de dansatori vor avea parte de 10 dansuri pline de culoare, strălucire, mister, energie și un spectacol plin de umor și pasiune, în cea de-a treia ediție Uite cine dansează!. Concurenții repetă, în medie, câte 8 ore pe zi, chiar și în weekend, și învață stiluri tradiționale din lumea întreagă, pe care le vor executa pe ritmuri de dans sportiv.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro