Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. I-au interzis să mai danseze. Vedeta a izbucnit în lacrimi pe scenă

20 martie 2017 22:40

Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor, în urma unor dureri cumplite la picior. După investigațiile medicale, vedetei i s-a interzis cu desăvârșire să mai danseze timp de o săptămână. Cu toate astea, concurenta și-a făcut apariția pe scenă, într-un scaun cu rotile, și și-a cerut scuze în fața tuturor.

Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a accidentat în timpul repetițiilor pentru Uite cine dansează!. Vedeta a povestit, în direct la TV, că nu și-a mai putut mișca piciorul. În urma investigațiilor, medicii au constatat că are ruptură de menisc. Din păcate, în ediția de luni seara, 20 martie, bruneta nu a mai putut dansa.

Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. I-au interzis să mai danseze. Vedeta a izbucnit în lacrimi pe scenă

 

Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor și i s-a interzis să danseze

Anca Serea a început să plângă atunci când și-a făcut apariția pe scenă, într-un scaun cu rotile.„M-am trezit și nu am mai putut să-l pun în pământ. Este ruptură de menisc. Chiar îmi pare rău. Îmi pare răpentru coregraful meu, care vrea ca totul să fie bine și chiar și-a dat silința „, a declarat vedeta printre lacrimi,  în cadrul emisiunii, Uite cine dansează!.

Mihaela Rădulescu a încurajat-o pe Anca Serea și a ținut să precizeze că potrivit regulamentului, nu va fi eliminată din concurs.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro