MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2018 10:40

Andreea Bălan își coase singură hainele de scenă. Artista a făcut asta în direct la tv

Distribuie

Andreea Bălan își coase singură hainele de scenă. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, unde a acceptat provocarea venită din partea acestuia: să coasă în direct la tv.

Andreea Bălan a acceptat provocarea și le-a oferit tuturor un moment pe care nu credeau că o să-l vadă prea curând.

andreea-balan

„Ştiu să pun accesoriile pe ţinute, dar acum, în ultimii doi, trei ani nu am mai avut timp. Apăream sclipicioasă pe scenă şi acum moda asta s-a dus. Eu lucrez cu o stilistă nouă şi mi-am schimbat total stilul. Aveam mai mult timp liber, acum nu mai am. Am bodyuri pline de pietricele cusute de mine. Pe maşina de cusut am dat 1500 de lei. Mă relaxa să lipesc pietre… sute, mii de pietre, era ca o terapie. Eram eu cu gândurile mele şi mă ajuta să mă vindec.” a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan și George Burcea, soțul său, s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, în lipsa părinților. Motivul pentru care Andreea Bălan și soțul ei au renunțat la discuțiile în contradictoriu, a fost fetița lor.

 

Citește și

ANALIZĂ/ CCR, arbitrul între partide. Cine sunt judecătorii care s-au opus revocării șefei DNA şi cât de politizată este Curtea

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii