Andreea Bălan, plină de vânătăi pe picioare. Artista vorbește pentru prima dată despre asta. “Mă doare”

19 martie 2017 15:32

Andreea Bălan, plină de vânătăi pe picioare. Interpreta a vorbit pentru prima dată, pe blogul personal, despre vânătăile de pe corpul ei, căpătate din cauza acrobațiilor făcut în timpul show-urilor.

Andreea Bălan a recunoscut că este o fire ambițioasă. De altfel, show-urile vedetei sunt întotdeauna spectaculoase, însă, puțini sunt cei care știu cât muncește cântăreața pentru ca totul să iasă perfect.

Andreea Bălan, plină de vânătăi pe picioare din cauza căzăturilor

„Pare ușor dar nu e usor deloc. Atunci când faci cu pasiune, nu simți că muncesti. Da, sună frumos și e parțial adevărat, dar oricât de mult ți-ar plăcea ceea ce faci și oricât ți-ai adora meseria, nu ai cum să faci performanță dacă nu muncești … mult, și abia atunci când talentul și pasiunea se împletesc cu munca, apare performanța și inevitabil succesul. Zilele trecute am facut un moment special la Te cunosc de undeva (va fi difuzat în aprilie) ți m-am pregătit temeinic împreună cu echipa mea, dansatoarele mele, band-ul meu și Petrișor. Pentru prima oară după naștere, am reluat și am făcut cele mai grele și periculoase figuri acrobatice și în 3 minute de show le-am pus pe toate dorind să mă autodepașesc fizic(…).

Andreea Bălan, plină de vânătăi pe picioare. Artista vorbește pentru prima dată despre asta. “Mă doare”

Atunci când execut unele prize, inevitabil mă lovesc cu spatele sau cu genunchii de pământ și știu asta, stiu că va urma să mă lovesc, dar pe moment nu simt nicio durere și îmi asum că o voi simți mai târziu în noapte.
Abia când ajung acasa, când machiajul cade și lumina se stinge, corpul se relaxează și abia atunci simt vânătaile și durerea musculară. Mă răsfăț cu o baie fierbinte și îmi spun că mâine trece și da, va trece.. până la următorul show. Da, mă vedeti zâmbind, pare că zbor și că plutesc în aer, dar asta nu înseamnă că este ușor și că nu maădoare. Mă doare dar the show must go on și da, vreau să am cele mai spectaculoase show-uri, chiar dacă asta presupune muncă multă, efort supraomenesc și câteodată durere”, a scris Andreea pe blogul personal.

Andreea Bălan se căsătorește în America, în curând. Vedeta și-a făcut deja bagajele și se pregătește să plece în vacanță, acolo unde ea și George Burcea vor face pasul cel mare. Artista a postat pe contul de socializare și o imagine cu rochia de mireasă.

Andreea Bălan se căsătorește în America. Și-a făcut bagajele și le-a arătat tuturor rochia de mireasă

 

 

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro