MENIU CAUTĂ
25 Iun. 2013 04:54 , de Iulian Simbeteanu

Andreea Bălan s-a uitat la silicoanele Loredanei Chivu. Vezi cum a reacţionat cântăreaţa! FOTO

Distribuie

„De la 10 ani am vrut să cânt, la 13 ani eram deja în trupa „Andre” şi făceam turnee în toată ţara. De atunci muncesc şi nu am avut timp să mă ocup de mine”, a spus Andreea Bălan, la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1.
Încercând să o consoleze, realizatorii show-ului „păcătos” i-au oferit un cadou neaşteptat, o „păpuşă Barbie” în carne şi oase, pe Loredana Chivu.

„Ştii care este primul lucru pe care îl faci când primeşti o păpuşă? O dezbraci şi o îmbraci cu altceva', a glumit cântăreaţa.

Andreea s-a uitat la silicoanele Loredanei şi a fost profund impresionată, arătând acest lucru printr-un gest amplu cu mâinile (foto jos).

Comentând păţania Alexandrei Stan, Andreea Bălan a mărturisit că şi ea era „altoită' de tatăl ei, care îi era şi impresar.

„Pe mine şi pe Andreea (Antonescu – n.r.)  ne mai altoiau taţii noştri. Ne băteau. Noi eram minore, noi nu ştiam câţi bani câştigăm, nu ne-a interesat. Nouă ni se părea că asta e normal să facem, eram nişe roboţei puşi să muncească. Mie personal nu mi-a pus bani deoparte, ei i-a pus ceva. La 18 ani, când am devenit majoră, mi-am cerut drepturile şi… «am primit». Nu e vorba că a luat banii şi i-a pus undeva într-un cont. Pur şi simplu, i-a cheltuit cum a considerat el', a povestit Andreea.
Foto: Captură video Antena 1

Loading...
Comentarii