Andreea Bălan s-a pozat la cumpărături și a făcut imaginea publică. Fanii s-au amuzat când au văzut cu ce e încălțată. “Cred că glumești”

11 august 2017 18:28

Andreea Bălan s-a pozat la cumpărături și a făcut imaginea publică. Însă, în loc de aprecieri, prietenii virtuali s-au amuzat pe seama apariției, mai ales atunci când au văzut cu ce s-a încălțat vedeta pe timp de caniculă.

Andreea Bălan s-a pozat la cumpărături și a postat fotografia pe Facebook. Unii dintre admiratorii acesteia au făcut glume pe seama apariției acesteia. „Eu la cumpărături, voi?”, a scris ea.

Andreea Bălan s-a pozat la cumpărături și a făcut imaginea publică

Andreea Bălan s-a pozat la cumpărăturiși a publicat imaginea

„Te cam chinuie moda. Ia-ți fată niște sandale, pe căldura asta!”, „Cizmele sunt îmblănite?”,  „Aruncă cizmele alea ca e vara și i-ați sandale dacă tot ești la cumpărături”, „Așa îmbrăcată la cumpărături . Cred că glumești . Așa mergi la călărit”, „Ești foarte frumoasă, nu băga în seamă răutățile”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. În luna iunie, Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea s-au relaxat pe Coasta de Azur.

Citește și


Mesajul învățătoarei pentru eroul Adrian Ciureanu: “Ai învins teama, ai salvat vieți, nu ai învins valurile” | VIDEO EXCLUSIV


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro