Andreea Bălan şi Keo au interzis să se mai certe

19 septembrie 2014 16:19

Keo n-are voie să se mai afişeze cu Misty, iar Andreea Bălan n-are voie să-şi mai etaleze iubitul american prin presa din România. Aceştia sunt termenii în care s-a negociat pacea dintre cei doi foşti iubiţi, Andreea Bălan şi Cosmin Mustaţă, alias Keo, cu numai câteva zile înainte de plecarea blondei în SUA.

Pentru că situaţia dintre Andreea Bălan şi Keo scăpase de sub control după dezvăluirile făcute de Alexandra Pavel, alias Misty, cei doi foşti iubiţi au fost convocaţi de impresarul lor, care i-a adus faţă în faţă la masa negocierilor chiar înainte ca blonda să plece în SUA.
Cei doi au fost somaţi să renunţe la declaraţiile belicoase din presă, dar şi să-şi mai expună viaţa privată pentru o perioadă de timp. Astfel, Keo va trebui să-şi ascundă cât mai bine relaţia cu Misty, iar Andreea să-l ţină pe american cât mai departe de focarul scandalului.
Ceea ce au şi făcut. Imediat, Keo a plecat pentru câteva zile la mare, în staţiunea Venus, împreună cu Misty, dar a avut grijă să nu apară împreună cu ea în locuri publice, astfel încât să nu fie surprinşi de paparazzi.
Între timp, întoarsă din SUA cu iubitul ei, Andreea l-a baricadat pe american în vila din Pipera şi îl ţine departe de ochii curioşilor. “După tot ce a apărut în presă în ultima vreme, acum preferă discreţia”, ne-a declarat Săndel Bălan, tatăl solistei.

Şi-a cazat iubitul în casă cu Keo

“Andreea a filmat în SUA un videoclip cu producători americani şi este concentrată pe carieră. Nu se pune problema unei căsătorii acum între ea şi Michael. Trebuie să se mai cunoască”, a precizat tatăl cântăreţei pentru Libertatea. Andreea Bălan a revenit în vila pe care o împarte cu Keo, iar el îşi ţine iubita, pe Misty, departe de “domiciliul conjugal”.
Totodată, Keo şi Andreea vor continua să lucreze împreună şi se străduiesc să păstreze o relaţie civilizată de dragul carierei lor. Tot la masa negocierilor s-a discutat şi prezenţa lui Misty în vila comună.
Andreea nu doreşte sub nici o formă să o vadă pe aşa-zisa “amantă” în casa lor. Iar Keo s-a conformat dorinţei sale până în prezent. Întrucât blonda l-a ameninţat că face scandal mare dacă- şi vede rivala în casa ei, rămâne de văzut dacă Keo va suporta prezenţa lui Michael sub acelaşi acoperiş.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro