25 Sep. 2017 13:32

Andreea Esca, în compania altui bărbat. “M-a adus acasă colegul meu din clasa întâi”. Ce secret au ascuns cei doi ani de zile

Distribuie

Andreea Esca, în compania altui bărbat, la ceas de seară. Știrista de la Pro tv s-a întâlnit în acest weekend cu colegii din școala generală.

După întâlnirea cu colegii din generală, Andreea Esca a fost condusă acasă de Silviu, cel care o conducea acasă și în clasa întâi. Vedeta a povestit pe contul de socializare ce s-a întâmplat între ei, cu mulți ani în urmă.

Andreea Esca, în compania altui bărbat. “M-a adus acasă colegul meu din clasa întâi”. Ce secret au ascuns cei doi ani de zile

Andreea Esca, în compania altui bărbat, după întâlnirea cu colegii din generală

„Aseară m-a adus acasă colegul meu din clasa întâi , Silviu, acelasi Silviu care mi-a reamintit cum ma conducea acasa cand plecam de la scoala deoarece eu eram prea scunda ca sa ajung să apăs pe butonul etajului 7 de la lift ???. Și îl rugam pe el să mă ajute, ca sa nu merg pe scari. Îți multumesc, Silviu, intotdeauna ai fost asa de bine educat… Și îi mulțumesc si mamei tale pentru pijamalele pe care mi le lua de ziua mea! PS. Cred ca acum poti sa-i spui si adevarul despre cum ajunsese ghiozdanul, atunci, la Costea”,  a scris amuzată Andreea pe Facebook.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ „Te pupă tot clanul Bucă!”. La șuetă cu săteanul care l-a inspirat pe Celentano din „Las Fierbinți”


 

Loading...
Comentarii