Andreea Esca, GOALĂ pe o stâncă! Vedeta e acoperită doar cu o pătură! IMAGINE SENZUALĂ

13 august 2013 11:08

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute şi mai iubite vedete de televiziune. Cu toate că este discretă cu viaţa ei personală, vedeta ProTV le dezvăluie fanilor ei, din când în când, câte un crâmpei din intimitatea ei.

Aşa s-a întâmplat şi astăzi, când, la final de vacanţă, Andreea Esca a postat pe Facebook o fotografie în care pare că se relaxează total. Tolănită pe o stâncă şi acoperită doar cu un prosop, Andreea le-a dat fiori amicilor virtuali, pentru că pare… să nu poarte haine. În aceeaşi măsură, vedeta ar putea avea un costum de baie fără bretele care să fi rămas ascuns sub buclucaşul prosop.
Zilele trecute, Andreea le-a făcut o confidenţă amicilor virtuali. Se pare că Inna i-a trimis prezentatoarei Ştirilor ProTV un cadou surprinzător, în care a inclus un album al său, o jucărie de pluş, ambalat într-o cutie semnată cu autograful cântăreţei şi cu mesajul „Love you”.
Andreea Esca a fotografiat cadoul şi a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj de mulţumire adresat artistei: „Multumesc, INNA, pentru cadou si cuvintele frumoase. O surpriza placuta. Bafta in continuare”.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro