Andreea Marin, cu „PĂSĂRICA” ÎN VÂNT, la TV! Vezi aici IMAGINI DE COLECŢIE | FOTO

22 noiembrie 2012 15:40

Este una dintre vedetele cu ştaif din România şi şi-a fidelizat fanii cu apariţiile TV aparte şi, mai ales, cu celebra emisiune „Surprize surprize”. Andreea Marin Bănică priveşte acum în urmă cu nostalgie şi le-a făcut cadou fanilor de pe Facebook un set de fotografii surprinse de-a lungul carierei ei. Printre poze, s-a strecurat şi una… indecentă.

Andreea Marin şi-a ales un moment special pentru a publica fotografiile inedite: Ziua Mondială a Televiziunii, sărbătorită ieri. „Astăzi se sărbătoreşte Ziua Mondială a Televiziunii. De aceea, mi-am propus să împărtaăşesc cu voi câteva amintiri placute”, a scris Andreea Marin Bănică pe pagina ei oficială de Facebook.
Astfel fanii ei au putut rememora cele mai îndrăgite imagini cu aceasta: la „Surprize surprize”, alături de vedete, dansând, elegantă, dar şi… Crăciuniţă. Totuşi, una dintre fotografii este mai îndrăzneaţă decât celelalte. Cunoscută drept o bună dansatoare, Andreea a realizat un moment de tango alături de un dansator profesionist la emisiunea pe care a prezentat-o, „Surprize surprize”. Numai că în timpul dansului, rochia elegantă a vedetei a lăsat la vedere aproape tot. Deşi e o fotografie veche şi de o calitate slabă, e de la sine îneţeles ce au admirat spectatorii.
Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România.
Sursa foto: Facebook
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro