MENIU CAUTĂ
02 Ian. 2013 15:32 , de Simona Josan

Andreea Marin, MESAJ EMOȚIONANT în prima zi a Anului Nou

Distribuie

Andreea Marin Bănică le-a făcut o urare emoționantă fanilor ei de pe contul de socializare, dorindu-le să aibă un an cu sănătate, veselie și multă culoare. Fosta 'Zână a Surprizelor' își sfătuiește prietenii să prețuiască și să fie atenți la caracterele frumoase care îi înconjoară și să-și fie ei înșiși cei mai buni prieteni.
'Dragii mei, am trecut pragul în noul an. Vi-l doresc sănătos și voios, optimist și viu colorat! Să iubiți și să fiți deschiși către oamenii frumoși din jurul vostru, să-i prețuiți și să vă fiți vouă înșivă cei mai buni prieteni! La mulți ani!', a scris Andreea pe Facebook.
Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”.
 

Loading...
Comentarii