20 Apr. 2017 16:17

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. “Nu mă interesează să concurez cu nimeni”

Distribuie

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, ce conține un mesaj care lasă loc de interpretări. Fanii au înțeles aluzia și au sfătuit-o pe vedetă să nu pună la suflet.

Andreea Marin nu a mai tăcutși a făcut public un nou mesaj ce a creat isterie în rândurile admiratorilor. De altfel, de când a început emisiunea Uite cine dansează!, proiect din care fac parte ambele vedete, replicile acide nu au lipsit între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, spre deliciul cârcotașilor.

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. “Nu mă interesează să concurez cu nimeni”

Andreea Marin nu a mai tăcut și a făcut public un nou mesaj

“Nu mă interesează să concurez cu nimeni. Sper că toți reușim… Un gând bun. Sper să meargă bine tuturor”; a scris Andreea Marin pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat. „Ești o scumpă, nu mai băga în seamă răutățile”, „Bravo, o adevărată doamnă”, au scris internauții.

„Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”, a scris Mihaela, după ce recent, Andreea Marin a purtat mai multe peruci în emisiuni, cu scopul de a atrage atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer.

Comentarii
← Inchide