14 Sep. 2017 07:36

Andreea Marin rupe tăcerea după ce Marcel Toader a recunoscut că au ieșit împreună. “Va veni ziua când mă veți vedea de mâna…”

Distribuie

Andreea Marin rupe tăcerea după ce Marcel Toader a recunoscut că au ieșit împreună. Vedeta a ținut să explice tuturor ce se întâmplă de fapt cu viața ei sentimentală, după ce în urmă cu câteva luni a mai trecut printr-un divorț.

Nu există niciun bărbat în viața Andreei Marin, după cum spune chiar ea. Astfel că, aceasta a postat pe contul de socializare un mesaj în care lămurește situația în privința vieții ei personale.

Andreea Marin rupe tăcerea după ce Marcel Toader a vorbit despre vedetă

“Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămână, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi – musai “un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi, caci nu au liniste decat – macar imaginar – în patul meu, sunt cea mai “descurcareata ” femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De arătat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim. Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mână cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet si-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discretia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate.  Va veni ziua când mă veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atat. Viata te învață”, a scris Andreea Marin în mediul virtual. Marcel Toder a refuzat să meargă la notar pentru a semna actele de divorț, pe 13 septembrie, așa cum ar fi fost normal.

Citește și


EXCLUSIV. Jurnalistul Marius Daia a fost găsit mort în locuință. Era nepotul ministrului Agriculturii


 

Loading...
Comentarii