MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2014 16:07 , de Daniel Măgureanu

Andreea Raicu A URMAT O CURĂ SPIRITUALĂ într-un loc sacru: „Am plâns foarte, foarte mult acolo” Detalii emoţionante

Distribuie

Ashramul, loc special din India creat pentru meditatie si rugaciune, a ajutat-o pe Andreea Raicu să depăşească anumite temeri pe care le-a acumulat în timpul vieţii. Vedeta a vorbit despre aceasta experienţă la emisiunea „Dincolo de aparențe„.
„Am plecat în India să stau două săptămâni și am stat o lună. Acolo m-am eliberat de frici. Am învățat să nu mai anticipez. Trebuie pur și simplu să las viața să mă surprindă. O învățătură de acolo care îmi este benefică este următoarea: că realitatea este una singură, nu cea pe care mi-o imaginez eu, și că dacă lucrurile sunt așa, ele nu se vor schimba niciodată”, a povestit vedeta.
„Am ales un ashram care nu te scoate din viaţa ta normală cu totul. Ideea acestuia era să te ajute să te linişteşti într-un mediu similar cu ceea ce trăieşti tu. Sunt restaurante, sunt meditaţii de dimineaţa până seara, dar e decizia ta dacă vrei să te duci la ele sau nu. Nu eşti în mijlocul unui câmp în care cineva te obligă să te rogi la 6 dimineaţa când e prima meditaţie. Bineînţeles, sunt şi cursuri unde stai în izolare 5 zile, eu am făcut un astfel de curs. Am plâns foarte, foarte mult acolo. Nu intri la cursurile cele dure decât în urma unui interviu în care îţi testează starea. E o dependenţă bună. Îmi doresc ca meditaţia să fie singurul lucru care să-mi dea dependenţă”, a mai spus Andreea.
Citeşte şi: Surprize pentru ANDREEA RAICU de MĂRŢIŞOR! „Şi de dimineaţă tot se întâmplă asta!” ANDREEA RAICU NU MAI VORBEŞTE de 4 zile! Vezi care este motivul pentru care nu mai scoate niciun cuvânt!  
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii