Anna Lesko ŞI-A ÎNNEBUNIT FANII LA UN CONCERT! Uite ce ISTERIE s-a creat în sală | VIDEO

11 iunie 2013 07:19

Anna Lesko este fără îndoială una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi. Concertele ei sunt explozive, iar fanii sunt în delir. Ea şi-a bătut însă toate recordurile la cea mai recentă reprezentaţie.

Artista a susţinut un concert la Alunu, judeţul Vâlcea, unde fanii s-au înghesuit, cu mic, cu mare să o vadă live pe favorita lor. Tinerii s-au lipit de scenă, au încercat să o atingă, au cântat cu ea şi au creat o adevărată isterie, pe ritmurile celor mai îndrăgite melodii.
Anna i-a pus pe admiratori să şi demonstreze că ştiu versurile, aşa că a cântat piesa „Ia-mă”, împreună cu ei, creând o atmsoferă incendiară în sala care găzduia concertul. De altfel, Anna a şi postat pe Youtube, dar şi pe pagina ei de pe Facebook, un clip în care se poate vedea „nebunia” creată în jurul ei. „Vă iubesc”, a scris Anna, încântată de dragostea pe care admiratorii i-o arată la fiecare concert.
Anterior, la Băicoi, artista a avut nevoie de bodyguarzi pentru a-şi putea termina show-ul. Fără îndoială, Anna Lesko are unul dintre cele mai impresionante spectacole de scenă, cu un decor neîntâlnit la niciuna dintre artistele autohtone, din care nu lipseşte un cufăr unic, pictat manual, o construcţie ingenioasă din leduri care oferă un spectacol de lumini când este atins. Conform show-ului, Anna apare într-un leagăn uriaş împodobit cu flori ca într-o poveste de primăvară, scăldat în lumina ledurilor, lângă care îşi fac intrarea şi dansatoarele sexy şi provocatoare şi un DJ care mixează live.
Toate aceste ingrediente au fost din plin gustate de publicul de la Băicoi, acolo unde basarabeanca a susţinut, recent, un show incendiar, unde artista a avut nevoie de bodyguarzi pentru a-şi putea termina programul.

Video: Youtube

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro