MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2013 07:59 , de Madalina Ciodaru Burada

Antonia, ATACATĂ ÎN CLUB! „Era o femeie foarte beată şi foarte rea. E una nebună!”. Uite cu ce urme a rămas artista

Distribuie

Antonia a fost invitată la Radio Zu, la emsiunea lui Buzdu şi Morar, unde a mărturisit că a trecut printr-o întâmplare neplăcută chiar marţi seară, după un concert pe care l-a susţinut într-un club din Bucureşti. După cum povesteşte artista, la finalul reprezentaţiei, când a ieşit din club, o femeie beată a sărit pe ea şi a atacat-o, din senin.
„Aseară (n.r. – marţi seară), după ce am ieşit de pe scenă, am fost atacată. Dacă te uiţi la mâna mea, am numai zgârieturi. Ai vazut-o pe femeia aia beată? Era una foarte beată şi foarte rea, care m-a zgariat. E una nebună”, a povestit Antonia la Radio Zu.

Cine este Antonia?

Antonia Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, la București. Este o cântăreață și un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.
Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică.
Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o în mod decisiv. După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors cu familia în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsură cu vocea și frumusețea ei.
După întâlnirea cu Tom, Antonia a primit cântecul „Roses on Fire”, care a beneficiat de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. Un alt hit a fost cântecul „Morena”, creat de Tom Boxer. A fost potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, „cea mai difuzată piesă românească a momentului” în luna februarie a anului 2010. După două luni și jumătate de la prima difuzare, Morena a reușit să urce în clasamentele muzicale. Au urmat câtece precum „Shake it Mamma” și „Hit’em up girl”, care au fost un mare succes.
Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Casstellano. Tatăl este Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 12 decembrie 2018
Loading...
Comentarii