31 Dec. 2013 15:26 , de Alina Dan

ANUNŢ-SURPRIZĂ! Uite CE A FĂCUT Andreea Marin în NOAPTEA DINTRE ANI

Distribuie

Vedeta a făcut, aseară, un anunţ surprinzător: a petrecut noaptea dintre ani în avion.
"Sunt deja în avion şi încep anul 2014 în zbor, aşa că vă spun încă de acum: la mulţi aaaaaaaaaaaaani!!! Să fiţi fericiti, sănătoşi, binecuvântaţi şi iubiţi!!!", este mesajul postat de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.
Andreea nu a făcut însă alte precizări cu privire la destinaţie, însă, puţin mai târziu, la insistenţa fanilor, a explicat: nu pleacă spre soare, aşa cum au lăsat unii să se înţeleagă, ci doar până în Qatar.
Deşi a început prost, 2013 se încheie pentru Andreea Marin într-un mod atât de frumos la care, probabil, nici chiar ea nu s-a aşteptat. La începutul anului, ea şi Ştefan Bănică îşi anunţau divorţul, unul dintre cele mai discrete din showbiz.
La scurt timp, Andreea se afişa cu noul iubit: fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Bărbatul i-a schimbat radical viaţa vedetei care a început să trăiască exemplar. Şi-a schimbat modul de viaţă, a făcut sport, s-a purificat trupeşte şi sufleteşte, iar toate acestea se văd acum pe chipul ei.
Parcă mai tânără cu cel puţin 10 ani, elegantă şi mereu zâmbitoare, Andreea Marin pare o cu totul altă persoană faţă de începutul lui 2013.
 

Loading...
Comentarii