Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu la două luni după ce a câștigat Românii au talent. Cu ce se ocupă acum fata care a impresionat o țară întreagă

12 august 2017 18:38

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu la două luni după ce a câștigat Românii au talent. Aceasta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își invită prietenii virtuali, la spectacolul ce îl va susține în acest weekend.

Fetița fără mâini,  părăsită în spital, din cauza maformațiilor pe care le avea, a demonstrat că se poate atinge perfecțiunea chiar dacă soarta i-a fost potrivnică. Cea care i-a fost mamă adevărată, în toți acești ani, Viorica Pârvan, i-a cultivat talentul pe care-l avea, descoperit la grădiniță. Lorelai a urmat studii de specialitate, iar acum impresionează prin vocea sa și prin felul în care cântă la pian.

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu la două luni după ce a câștigat Romnii au talent. Cu ce se ocupă acum fata care a impresionat o țară întreagă

Lorelai va susține un spectacol alături de prietenele ei

Anunțul făcut de Lorelai Moșneguțu, în mediul virtual

Eu, împreună cu bunele mele prietene (Selena Mihaela Ciausu, Lorena Ani, surorile Ana-Maria si Loredana Loredana-Elena Poenaru, Natalia Gheorgiu si Nicol Sandulescu.), vă așteptăm în număr cât mai mare mâine, la ora 16:00 la Complexul Turistic de Natație-Targoviște în zona ștrandului unde vom cânta și ne vom distra cu toții.

Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel își neglijează sănătatea de dragul partenerei sale. Sacrificiu în numele soției!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro