Anunțul făcut de Mihai Onilă la 7 luni de la moartea fetiței lui. “Așa am hotărât”

19 mai 2017 16:12

Anunțul făcut de Mihai Onilă la 7 luni de la moartea fetiței lui, a fost postat pe contul de socializare. Alături de acesta, artistul a publicat și o imagine în care apar trei statui, ce par a reprezenta familia pe care cânterețul o avea înainte ca micuța lui să se stingă din viață.

Anunțul făcut de Mihai Onilă la 7 luni de la moartea fetiței lui i-a surprins pe fanii acestuia. Artistul a publicat și o fotografie alături de cuvintele triste scrise pe contul de socializare. „Odata am fost 3 …și din nou vom fi în viata viitoare ! În viața asta așa am hotărât noi 3 !”, a scris Onilă pe Facebook.

Anunțul făcut de Mihai Onilă la 7 luni de la moartea fetiței lui

 

Anunțul făcut de Mihai Onilă la 7 luni de la moartea fetiței lui, care s-a stins din viață în chinuri groaznice

„Viața este o mare încercare”, „Foarte adevarat cei ce se iubesc cu adevarat nu se despart niciodata ei comunica si dincolo de viata pamanteana„, „Sufletele pline de iubire nu se despart niciodată”, au fost comentariile fanilor de pe contul de socializare.

Fetița lui Mihai Onilă s-a stins în chinuri teribile. Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, a povestit, printre lacrimi, cum au fost ultimele clipe ale fiicei sale de 9 ani, înainte ca aceasta să se stingă. 

Ioana Emily Hope, fetița lui Mihai Onilă avea doar 9 ani și s-a stins din viață în urma unor probleme grave de sănătate, o tumoră pe creier, netratabilă. Artistul a povestit, la Pro TV, cum s-a stins Emily și a mărturisit ce i-a spus micuței înainte ca ea să devină un înger.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro