Au speriat Eurovisionul cu sutienele din tablă!

25 februarie 2013 18:39

Cei 32 de semifinalişti acceptaţi la faza naţională a Eurovision s-au întrecut, sâmbătă şi duminică, la TVR, nu numai în voci, ci şi în ţinute şi în coafuri trăsnite. De departe, cea mai excentrică apariţie a fost trupa contratenorului Florin Cezar Ouatu (33 ani). Cele patru fete au purtat sutiene din tablă, pe care au lipit bucăţi de oglindă, taman bune pentru a-şi retuşa machiajul, în pauză.

Florin Cezar Ouatu, contratenorul care a trecut fără mari emoţii peste semifinala Eurovision, a susţinut sâmbătă seară, la TVR, un show impresionant, vibraţiile vocii sale subţiri putând să spargă lesne un pahar de cristal. Alături de el, pe scenă, şi-au făcut apariţia şi cele patru dansatoare, care păreau desprinse din filmele science fiction, cu sutiene lucrate din tablă şi aluminiu şi din oglinzi, cu jambiere metalice şi cu antenuţe pe cap, ca albinele. La un moment dat, chiar se amuzau că se pot ruja doar uitându-se la colega. Una peste alta, a ieşit bine. Florin Cezar Ouatu s-a calificat în finală de pe locul 7 cu piesa “It’s my life”. Cu toate acestea, “The Voice”, cum e alintat de fani, nu e întru totul mulţumit.
«În finală voi schimba fetele»
“Vreau să ţin cont de părerea publicului, care a apreciat prestaţia mea, dar nu şi pe cea a dansatoarelor. Aşa că, în finală, voi face un alt show, cu alte fete şi cu alte ţinute. Ţin să vă spun că nu mi-a plăcut deloc atmosfera din culise. Unii concurenţi au fost foarte rigizi şi neprietenoşi”, ne-a declarat Ouatu, care, în decursul acestui an, va avea colaborări importante cu nume sonore din lumea muzicii: Andrea Bocelli, Angela Gheorghiu şi Vanghelis.

12 concurenți în finala din 9 martie


 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro