Audiența de la ACCES DIRECT a rămas INTERZISĂ! Rona Hartner a plecat din studio! Vezi ce i-a REPROȘAT SIMONEI GHERGHE! FOTO

19 februarie 2013 16:52

În 1999, Rona Hartner era invitată la ”Marius Tucă Show”, împreună cu senatorul Corneliu Vadim Tudor, care a acuzat-o atunci că ar fi avut o aventură cu președintele Emil Constantinescu. Sătulă de invectivele politicianului, actrița s-a ridicat de pe scaun, i-a arătat degetul mijlociu și a plecat din studio. Invitată la Acces direct, Rona a repetat figura.

Rona Hartner a fost invitată la ”Acces direct”, pentru a discuta despre zvonurile legate de mutarea ei înapoi în România. Situația a luat o turnură total neașteptată însă, după ce actrița din ”Asfalt tango” a acceptat să vizioneze imaginile de la emisiunea ”Marius Tucă Show”, în care Corneliu Vadim Tudor o jignea, spunându-i că este ”prostituată, stripteuză și amanta lui Emil Constantinescu”. Atunci, artista i-a arătat degetul mijlociu lui Vadim Tudor, s-a ridicat de pe scaun și a plecat din studio.
Figura s-a repetat și în emisiunea Simonei Gherghe, Rona Hartner părăsind platoul, nu înainte de a-i reproșa prezentatoarei că au fost date doar declarațiile lui Corneliu Vadim Tudor, iar replicile ei au fost tăiate.
”Ați dat numai ce a zis el, pe mine m-ați tăiat. La revedere”, a izbucnit actrița, către prezentatoare.
La rândul ei, Simona Gherghe a ținut să sublinieze faptul că o apreciază pe invitata ei ca actriță și că imaginile au fost difuzate cu acordul ei.
”Dacă nu voia să difuzăm materialul nu îl difuzam, dar am întrebat-o. Eu chiar o stimez, este o actriță talentată”, a comentat după incident Simona Gherghe.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro