MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2012 10:37

Avocaţii lui Şerban Huidu vor să demonstreze că vedeta TV a derapat

Distribuie

Expertiza făcută de criminalişti în urma accidentului provocat de Huidu stabileşte clar că „nu rezultă urme de derapaj” la locul tragediei. Altfel spus, maşina condusă de vedeta TV a ajuns pe contrasens din vina şoferului care fie a vrut să depăşească un alt vehicul, fie n-a fost atent şi a pierdut controlul direcţiei.
Deşi îşi asumă vina pentru întreaga tragedie, Huidu vrea neapărat să demonstreze totuşi că la baza accidentului a stat un derapaj al bolidului său. Acest lucru vrea să-l realizeze prin calcule tehnice realizate de un expert criminalist angajat de el. De cealaltă parte, avocaţii familiilor celor trei victime care şi-au pierdut viaţta în accident consideră că o astfel de demonstraţie nu este credibilă, dar rămâne de văzut dacă anchetatorii vor cere o contra expertiză.
Serban Huidu este acuzat de ucidere din culpă în formă agravată. Trei oameni şi-au pierdut viaţa în accidentul produs pe 16 octombrie 2011, la Timişul de Sus, judeţul Braşov, în care a fost implicată maşina 'cârcotaşului' Şerban Hudu.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii