Azi începe un nou sezon «MasterChef»! Străinii vor să pună mâna pe premiul de 50.000 €

17 martie 2014 19:19

Nu doar românii se cred maeştri bucătari. De preselecţiile pentru noul sezon al concursului “MasterChef” au trecut şi câţiva străini care locuiesc, în prezent, pe teritoriul României. Italieni, indieni şi moldoveni de peste Prut vor încerca să-i cucerească pe cei trei juraţi-chef: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

Din această seară, de la 20.30, la PRO TV se dă startul gătitului. Sezonul acesta de “MasterChef” România va fi luat cu asalt şi de concurenţi de alte naţionalităţi.
Astfel, cei trei juraţi, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu, vor da nas în nas cu concurenţi din India, Italia şi Republica Moldova.

Chef Bontea, cu lacrimi în ochi

Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon va aduce cu ea şi o premieră: singurul concurent din istoria show-ului de la PRO TV care reuşeşte să îi impresioneze până la lacrimi pe toţi trei juraţii.
“Este cel mai bun preparat mâncat vreodată”, a spus, cu lacrimi în ochi, chef Bontea, după ce a gustat ce a gătit concurentul cu pricina.
De lacrimi vor avea parte şi concurenţii care se vor trezi că juraţii le-au aruncat preparatele direct la gunoi: “Băiete, mâncarea ta este sărată în draci”, îl ceartă chef Scărlătescu pe un pretendent la şorţul “MasterChef”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro