MENIU CAUTĂ
27 Mai. 2012 08:55 , de Magdalena Duru

BADEA spumegă după meciul lui BUTE: „Ăsta ori a fost drogat, ori a vândut meciul”

Distribuie

"Nu văd niciun motiv pentru care Bute a stat la bătaie cu Froch. Bute a fost campion mondial atâta timp tocmai pentru că n-a stat la bătaie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contră. Cum naiba să te apuci să stai în corzi tocmai cu batacul grobian?!

Nu găsesc nicio explicație rezonabilă pentru felul în care a prestat Bute. Froch a făcut ce știe el să facă. Absolut stereotip și rudimentar. Toate meciurile lui sunt la fel. De ce să i te dai pe tavă ?!

Dacă n-au vândut meciul, poate l-au sedat pe român.

Oribil. Nu pentru că a pierdut. Ci pentru că s-a predat, făcând exact ce avea nevoie Froch pentru a câștiga.

Cu această ocazie mă potolesc și eu în entuziasmele mele penibile, bazate pe încrederea naivă în corectitudinea oamenilor față de sine și de terți. Aici a fost ceva necurat”, a scris Mircea Badea, după meci, pe blogul personal.
Și pe Twitter prezentatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a fost la fel de vehement.
„Ăsta ori a fost drogat, ori a vândut meciul. Nu văd niciun motiv pentru care să fi stat în corzi. Niciunul!”, a scris Badea pe site-ul de socializare, la câteva minute după meci. Lucian Bute a pierdut centura categoriei supermijlocii IBF după ce a fost învins, prin K.O, în runda a cincea, de englezul Carl Froch care a devenit astfel noul campion mondial. Românul are şansa să îşi recâştige centura într-un meci revanşă, care se va disputa probabil în Canada, la Montreal, peste aproximativ şase luni, pentru că, în contractul semnat de cele două părţi, există o clauză prin care Lucian Bute îi poate cere revanşa lui Froch.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop joi 22 noiembrie 2018. Astăzi iese soarele și pe strada relațiilor tale
Loading...
Comentarii