Bahmu a găsit casa pustie şi cratiţa goală!

05 august 2014 17:42

Adriana Bahmuţeanu s-a externat ieri, după ce a suferit o operaţie de hernie ombilicală, afecţiune cu care s-a ales în urma celor două naşteri. Silviu Prigoană însă nu şi-a aşteptat soţia acasă cu flori, dimpotrivă, a ignorat-o cu desăvârşire. Colac peste pupăză, i-a mai trimis prin avocaţi şi un răspuns la sesizarea ei făcută la Autoritatea Tutelară prin care o defăimează ca mamă.

În loc să îşi aştepte soţia şi să o aducă acasă de la spital, aşa cum ar fi făcut orice soţ iubitor şi grijuliu, Silviu Prigoană nici măcar nu a catadicsit să fie prezent la locuinţa conjugală, ignorând-o pe vedetă cu desăvârşire. Mai mult decât atât, frigiderul era gol, aşa că Adriana a fost nevoită să o roage pe menajeră să-i prăjească două ouă pentru a-şi potoli foamea, iar ca desert s-a mulţumit cu o bucată de pepene.
“Am aflat de la televizor că Silviu este pe la Poliţie, nu ştiu ce face. Oricum, în ultima vreme, soţul meu şi-a petrecut timpul având grijă să mă denigreze prin toată presa de scandal. Eu m-am externat, m-a luat de la spital o angajată de la firmă, am mers la prietena mea Camelia Enciu să mă spăl pe păr şi să mă coafez, pentru că nu am voie încă să fac baie. Din respect pentru soţul meu şi pentru copii nu am vrut să merg acasă neîngrijită. Am ajuns acasă şi mi-era foame, iar în frigider, nimic de mâncare. Aşa că am rugat menajera să îmi prăjească două ouă ochi”, a spus Bahmu. Prigoană nu s-a sinchisit de consoarta lui, care a trecut printr-o operaţie, însă o surpriză tot a ţinut să-i facă.

Acuzată de soţ că nu-i pasă de copii

Acesta a trimis ieri un răspuns prin avocata lui la sesizarea făcută de Adriana Bahmuţeanu către Autoritatea Tutelară, prin care Prigoană îşi denigrează soţia, afirmând că aceasta petrece puţin timp cu copiii din cauza programului încărcat şi că de mai multe ori a ajuns acasă în stare de ebrietate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro