MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2013 16:00

Bătăuşul a scăpat basma curată! Alexandra Stan nu mai are dreptul să depună plângere împotriva lui Marcel Prodan

Distribuie

A ajuns la spital mai mult moartă decât vie – cu trupul acoperit de vânătăi – şi a fost nevoită să meargă la psiholog pentru a putea reveni la o viaţă normală. Nimic însă din drama trăită în ultimele două luni nu a convins-o pe Alexandra Stan să-l dea pe mâna poliţiei pe Marcel Prodan pentru că a călcat-o în picioare.
Tânăra s-a mulţumit doar să povestească, inclusiv poliţiştilor care au cules-o de pe autostradă la scurt timp după bătaia încasată, că a fost tăbăcită' bine de impresarul ei. Atât!
În cele 60 de zile pe care le avea la dispoziţie legal, Alexandra nu a transformat dramatica poveste într-o reclamaţie cu iz penal care să atârne şi mai greu la dosarul impresarului. De azi, Prodan nu mai poate fi pedepsit că şi-a bătut iubita.
Pentru ca bărbatul să fi putut fi cercetat pentru violenţă trebuiau îndeplinite două condiţii: victima să depună plângere împotriva lui în 60 de zile de la producerea evenimentului şi să existe un certificat medical care să ateste că fata a avut nevoie de cel puţin 60 de zile de îngrijiri medicale. În această din urmă situaţie, poliţia s-ar fi autosesizat', ne-au explicat surse judiciare.
Aşa se face că impresarul Marcel Prodan este cercetat acum doar pentru şantaj într-un dosar care a fost preluat de DNA. E o acuzaţie încâlcită, destul de greu de probat, legată de vreo 40.000 de euro, care ar fi trebuit să intre în buzunarele Alexandrei Stan în urma unor concerte.

Loading...
Comentarii