25 Mar. 2014 19:29 , de Madalina Ciodaru Burada

Bianca Drăguşanu ARUNCĂ ÎN AER TOT CE ŞTIAI DESPRE RELAŢIA CU VICTOR SLAV! Uite ce a lăsat să se înţeleagă

Distribuie

Dovada este chiar declaraţia Biancăi: "Ne-am întâlnit până acum de un infinit de ori". Ceea ce înseamnă că roşcata şi fostul ei soţ nu şi-au spus nici pe departe adio şi chiar flirtează ca doi adolescenţi. Ei s-au întâlnit la o gală la care au fos prezente mai multe vedete, s-au salutat, s-au pupat pe obraz, iar roşcata i-a aruncat câteva ocheade cu subînţeles.
Bianca a lăsat să se vadă că deşi nu mai sunt oficial un cuplu, legătura lor nu s-a stins. "Noi nu ne-am certat niciodată", a declarat Bianca, pentru emisiunea "Acces Direct". Ea a continuat, flatându-şi fostul partener de viaţă: "E cel mai sexy. Am avut un soţ sexy", a recunoscut ea, după ce a dat nas în nas cu el, la eveniment. Întrebată dacă şi-ar dori să reia relaţia cu Victor Slav, roşcata a fost mai degradă evazivă: "Nu cred că este cazul să vorbesc despre lucrurile astea acum".
Despre Adrian Cristea, Bianca a fost însă tranşantă, dorind să delimiteze clar lucurile: "Nu am mai vorbit. Nu mai ţinem legătura, că nu avem despre ce să mai vorbim".
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Proiecții spectaculoase la IMapp
Loading...
Comentarii