14 Sep. 2017 08:24

Bianca Drăgușanu a intrat în platoul emisiunii prezentată de Slav și Mantea. Gestul ei i-a șocat pe toți! “Cu mine nu îți merge”

Distribuie

 Bianca Drăgușanu a intrat în platoul emisiunii prezentată de Slav și Mantea, iar ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Pentru că va prezenta în curând Te vreau lângă mine!, aceasta vrea să fie tratată ca o adevărată vedetă, iar "ifosele " ei au enervat-o pe Andreea.

“Sunt si eu vedeta Kanal D. Mi s-a parut foarte frumos cum mi-ati facut intrarea, dar totusi, daca suntem acum in familie, si ne permitem, parca mi-as dori o intrare mai WOW, daca tot suntem la WOWbiz. Vreau sa mai intru o data, sa fie mai cu forta. Ca si cum te bucuri ca sunt aici cu adevarat”, le-a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu a intrat în platoul emisiunii prezentată de Slav și Mantea. Gestul ei i-a șocat pe toți “Cu mine nu îți merge”

Bianca Drăgușanu a intrat în platoul emisiunii prezentată de Slav și Mantea și a făcut spectacol

Și asta nu e tot. Spectacolul a contnuat cu o chitară și …un cal. “Fetele fac parte din noua mea echipă, dar mai multe veti vedea luni, la ora 13.00, aici, la Kanal D. Vă mulțumesc foarte mult. A fost drăguț, dar asta pentru ca doamnele de aici au țipat foarte tare si au aplaudat. Eu as vrea sa mai am o intrare”, a spus Bianca. “Eu știu că el e bărbatu-tău, dar cu mine nu îți merge”, i-a spus Andreea, care deja incepuse sa isi piarda rabdarea.

Bianca Drăgușanu a intrat în platoul emisiunii prezentată de Slav și Mantea. Gestul ei i-a șocat pe toți “Cu mine nu îți merge”

“Auzi, da zi-mi si mie. Asa face si acasa? E perioada aia…Rade lumea de noi. Dragi telespectatori, voua v-a placut? Crezi ca face misto de noi? Asa e ea mai pumn de fier si acasa?”, l-a întrebat Mantea pe Victor.

După ce Victor Slav a anunțat-o cu doar câteva zile înainte că urmează să fie noul prezentator de la „Wowbiz”, Bianca Drăgușanu i-a plătit cu aceeași monedă în momentul în care i-a fost propus un proiect de televiziune. Bianca îi va lua locul Gabrielei Cristea la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Citește și


EXCLUSIV | Andi Moisescu, despre viața și cariera sa. Care este adevărata relație cu Florin Călinescu


 

Loading...
Comentarii