Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul. S-a asortat perfect cu haina de blană

12 ianuarie 2017 08:01

Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul. Mai exact, vedeta a pelat la o perucă, pentru a se asorta mai bine cu haina de blană. Iubita lui Victor Slav s-a pozat și a făcut imaginea publică.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul, iar fanii au fost foarte încântați de decizia acesteia. Deși este vorba doar despre o perucă, prietenii virtuali au sfătuit-o să încerce o astfel de nuanță.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul. S-a asortat perfect cu haina de blană

Bianca Drăgușanu și-a schimbat look-ul și o prinde de minune

Admiratorii acesteia au îcurajat-o și au felicitat-o pentru cât de bine arată după ce a născut. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au schimbat complet de când în viața lor a apărut Sofia. Este vizibil că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine și că ar face orice ca fiica lor să crescă în cele mai bune condiții. În plus, Bianca Drăgușanu și Victor Slav știu să mențină focul pasiunii în relația lor și au grijă să fie în continuare romantici. De când a născut, Bianca Drăgușanu a apelat atât la ajutorul mamei sale, cât și a mamei lui Victor, pentru a o putea avea grijă mai ușor de Sofia. Cu toate că în casa lor nu mai este deloc liniște, Bianca și Victor nu s-au transformat într-o pereche anostă, care nu are nicio altă activitate decât creșterea copilului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro