Bianca joacă la dublu. Unu-i înger păzitor, altu-i dracu’ gol

01 august 2014 17:21

După ce şi-a revenit în urma accidentului suferit la picior, Bianca Drăguşanu i-a dat o pauză lui Victor Slav, cel care o îngrijise în perioada convalescenţei, şi s-a distrat în acelaşi club unde a fost şi fostul iubit, Adrian Cristea. În momentul în care roşcata a dat nas în nas cu Denisa Botcari, ultima blondă din viaţa “Prinţului”, Bianca a părăsit localul.

Bianca Drăguşanu pare să fi început din nou un joc de ping-pong cu cei doi foşti iubiţi din viaţa sa. Timp de câteva zile, roşcata nu s-a dezlipit mai deloc de Victor Slav, care a îngrijit-o după accidentul casnic pe care l-a suferit la picior, în timp ce făcea curat prin casă.
Doar că, după ce s-a pus pe picioare după operaţia suferită, ea a aterizat direct într-un club de fiţe din Herăstrău. Acolo unde, coincidenţă sau nu, se afla şi fotbalistul Adrian Cristea.

E geloasă că Adi umblă şi cu alta

Cu mulţi ochi aţintiţi asupra lor, Bianca a făcut pe indiferenta în momentul în care privirile lor s-au intersectat, iar “Prinţul” i-a şoptit ceva la ureche. Totul bine şi frumos, până când, surpriză!, în acelaşi club şi-a făcut apariţia atât Denisa Nechifor, mama fetiţei lui Cristea, dar şi cea de-a doua Denisa Botcari, nimeni alta decât ultima blondă din viaţa “Prinţului”.
Şi, culmea ironiei, Bianca şi Botcari erau îmbrăcate la fel, într-o rochiţă albă, scurtă, cu spatele la vedere! Întâlnirea roşcatei cu fotomodelul care trăieşte la Londra nu i-a picat prea bine acesteia, mai ales că a circulat zvonul că fotbalistul ar fi curtat-o pe Denisa exact în perioada în care încerca să o recucerească pe Drăguşanu! “Bianca i-a aruncat câteva priviri tăioase, apoi, la scurt timp, a părăsit clubul”, ne-a povestit o cunoştinţă comună de-a celor două femei din viaţa lui Cristea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro