MENIU CAUTĂ
25 Iun. 2013 13:37 , de Simona Josan

BOMBĂ! Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-au ÎMPĂCAT! Uite-i din nou ÎMPREUNĂ, plimbându-se ca DOI ÎNDRĂGOSTIȚI! FOTO

Distribuie

Mădălina Ghenea (25 de ani) și Gerard Butler (43 de ani) sunt protagoniștii celui mai proaspăt material paparazzi. Cei doi au fost surprinși luni împreună, la Roma, distrându-se de minune și părând mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au plimbat în locurile romantice din capitala italiană, s-au ținut în brațe și și-au făcut fotografii unul celuilalt, părând că au șters cu buretele luna în care presa a scris că nu și-au vorbit.
Imediat cum au apărut imaginile, presa a scris că s-au împăcat. Mai mult, frumoasa româncă a fost într-un concediu în compania unui bărbat misterios, după cum se poate vedea într-una dintre imaginile postate de brunetă pe contul ei de socializare. Se pare că însoțitorul ei este nimeni altul decât actorul scoțian.
La începutul lunii mai, Mădălina Ghenea a venit de urgenţă în România, când a aflat că bunica ei nu se simte prea bine și este internată. În Vinerea Mare însă, medicii de la Spitalul Judeţean Slatina i-au dat o veste bună: bătrâna se simțea mai bine. Bunica a fost externată, astfel încât olteanca celebră și familia ei au putut petrece Paștele împreună. La scurt timp, s-a aflat și despre despărțirea de Gerard Butler, cu care românca s-a iubit nouă luni.
Citește și:

  • Vezi cu cine a înlocuit-o Gerard Butler pe Mădălina Ghenea
  • Mădălina, uite ce LUX ai pierdut! Presa din SUA a făcut publice imagini cu locuinţa actorului
  • Mădălina Ghenea, apariție de senzație pe covorul roșu la «Oscar-ul» italian – FOTO
  • IMAGINE DE COLECŢIE! Uite cum arătau părinţii Mădălinei Ghenea în tinereţe! Cu cine crezi că seamănă? | FOTO

Foto: Northfoto
 

Loading...
Comentarii