Cabral, răsfățat în weekend de Andreea Ibacka. Vezi ce cadouri a primit!

18 iulie 2011 15:03

Prezentatorul emisiunii „Poveștiri de noapte”, Cabral Ibacka, a avut parte de un weekend minunat. Vedeta Tv a primit de la soția sa, Andreea Ibacka, un echipament nou de wakeboarding și a fost răsfățat cu o cină romantică.

„La noi în cuplu e cam haos. Ne necăjim şi ne tachinăm tot timpul, între un compliment şi-o vorba bună e întotdeauna loc de un luat la misto. Nu ştiu de unde a plecat, dar ştiu că am ajuns într-o poziţie în care ironia şi autoironia petrec de minune atunci când stăm bot-în-bot. Nu sunt nici adeptul cuplurilor reci (alea în care vorbele frumoase se găsesc rar, şi chiar şi atunci sunt monosilabice), dar nici nu mă omor când văd cuplu de gemeni (asta e cuplul ăla în care ea îl strigă pe el ‘motănașul meu’ iar ea este ‘mierea’ lui, cuplul în care fac aceleaşi lucruri, se mumaie şi se pupaie cât e ziua de lungă). Cred că un cuplu ar trebui să aibă o parte iubire, o parte prietenie, o parte respect şi încă o parte de fun. Şi muki-muki, dar asta-i altă discutie.

Revenind… eu o fac ‘nefastă’ pe blog şi fac mişto de abilitatea ei de a atinge note înalte. Ea mă ia la mişto la ea pe blog şi-mi spune ‘grasul meu’ sau alte chestii din astea referitoare la cele 112 kg pe care le port. Şi în timp ce eu o miştocăresc cu spor, văitându-mă că nu mai am timp să fac nimic cu băieţii, mă trezesc sâmbătă dimineaţă şi dau de astea. Mda, mi-a luat un echipament nou de wakeboarding”, scrie Cabral pe blogul său, precizând că Andreea l-a trimis să petreacă o zi întreagă în compania prietenilor pe lacul Snagov, pentru a-și încerca noul echipament.
Acesta este echipamentul de wakeboarding pe care l-a primit Cabral de la Andreea

„Mă gândeam că mă părăsește pentru vreun prinț”

Zis și făcut! Cabral a plecat să se distreze și s-a întors abia după ce s-a întunecat afară. Când a ajuns însă acasă a avut parte de o nouă surpriză: soția sa pregătise o cină romantică.
„M-am dat pe Snagov până am leșinat și pe la vreo 10 seara m-am întors acasă. Bag nasu’ pe usă… mirosea a usturoi! “Bă, asta nu-i a bună!“, mi-am zis, dar am pășit, totuși,în casă. Ea scria ceva pe blog, s-a ridicat, m-a luat de mână și m-a pus la masă. A ridicat capacul de la un vas de pe masă și mi-a pus o porție sănătoasă din cel mai bun pui cu sos de usturoi făcut vreodată la sud de Polul Nord si mi-a urat pofta bună.

Deja mă gândeam că usturoiul trebuie sa acopere gustul de arsenic pe care mi l-a pus în mâncare, dar ce era să-i zic? Și în plus era și groaznic de gustos, iar eu mort de foame am înfulecat de m-am oprit cu greu să nu iau și-o gură de porțelan din farfurie. Când să zic “Săru’ mana de masă!” mi-a bagat sub nas jumătate de pepene galben, prin care batjocorise vreo doua linguri de miere… L-am ronțăit până la coajă, și în timpul ăsta mă gândeam că urmează să-mi spună că mă părăsește pentru vreun prinț hapsburgic (mda, stiu).
– Bun?
– Bun!
– Perfect. Hai c-am închiriat și un film frumos, ai vreo intindere de la wake? Că-ti fac și-un masaj…
Nu mi-a dat nici o explicație și asta mă îngrozește de-a dreptul. Lăsând groaza la o parte, acum trebuie să-i întorc bucuria, da’ nu știu cum!” adaugă Cabral pe blog, unde le cere prietenilor să-l ajute cu o idee cu care ar putea să se recompenseze pentru răsfățul din acest weekend.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro