Cabral şochează: „Mă refer la ceva nasol care ar putea să-i distrugă reputaţia şi imaginea lui Connect-R. Oamenii trebuie să ştie!”

13 iunie 2012 07:12

Melodia „Vara nu dorm” semnată de Connect-R face furori şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube şi nu ne hazardăm dacă o numim deja „hitul verii”. Cu toate acestea, Cabral pare că vrea „să-i distrugă” succesul artistului şi a făcut o dezvăluire incendiară.

Deşi nu îi stă în caracter, Cabral a făcut nişte dezvăluiri incendiare. „Da, ştiu că are multi fani, mai ales de cand cu melodia asta noua, Vara nu dorm. Da, ştiu că este popular şi că e mai sigur să nu comentez nimic de rău despre el. Dar oamenii au dreptul sa stie adevarul”, a început Cabral.

Acesta a continuat: „Mă refer la ceva nasol care ar putea să-i distrugă reputaţia şi imaginea lui Connect-R. Deci, am fost ieri seară pe la Connect-R pe-acasă. Iar individul… dormea”.
Postul lui Cabral a stârnit amuzamentul cititorilor blogului său şi a primit zeci de comentarii pozitive şi sute de like-uri pe Facebook.

Sursă: cabral.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro