12 Ian. 2018 14:14

Călin Geambașu a făcut anunțul despre tatăl lui. “Renunț la averea de 1.000.000 Euro”

Distribuie

Călin Geambașu a făcut anunțul despre tatăl lui, în urma declarațiilor făcute despre el, în cadrul unei emisiuni tv. Artistul a postat un mesaj șocant pe contul de socializare.

Călin Geambașu a anunțat pe contul de socializare, că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu familia lui. Ba mai mult, e dispus să renunțe la averea impresionantă ce i se cuvenea.

De Sărbători, tatăl meu s-a sinucis din calitatea de 'părinte'(…) . Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri)”,  a scris Călin pe contul de socializare.

Solistul nu acceptă scuzele părintelui său. „După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV – până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) – dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)… Târziu', a mai spus Călin Geambaşu.

Citește și

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

Loading...
Comentarii