Cântăreaţa în sânii goi a înnebunit juriul şi spectatorii la X Factor

23 septembrie 2013 13:19

Andreea Goddess a reuşit să facă senzaţie, aseară, la X Factor. Peste 2.000.000 de oameni s-au uitat aseara la Antena 1 ca să o vadă pe bruneta în sânii goi.

La ora 22.33, când juriul vota dacă Andreea Goddess trece mai departe, s-a atins recordul de audienta la X Factor: 17.2 puncte de rating.
Site-urile Antenelor au denumit-o „sirena care canta ca o leoaica” cu referire la faptul ca Andreea si-a ales sa cante in preselectiile X Factor o piesa foarte grea, „I feel Good”, a lui James Brown.
Invitata in aceasta dimineata la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”, bruneta sexy nu a pierdut timpul degeaba: pe parcursul a mai bine de doua ore a dansat, a facut chiftelute, a prezentat vremea, s-a intalnit cu Raluka si Dj Sava si nu in ultimul rand si-a lansat ultima ei piesa „Baby don’t leave me”, un featuring cu Dony Donici, care a fost deja apreciat de publicul telespectator si de internauti.
Cel mai mare castig al Andreeei este acela ca a demostrat nu numai ca arata bine ci si ca e o solista redutabila. Asculta mai jos ultima piesa a Andreei.

CITEŞTE ŞI

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro