Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de 13 ani | Încă mai aşteaptă s-o ceară de nevastă

03 iulie 2014 18:09

Cuplul Carmen Brumă – Mircea Badea pare să sfideze gura lumii. Sunt împreună de 13 ani, în urmă cu două luni au devenit părinţi, dar nici acum nu pomenesc de nuntă, deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca ei să facă acest pas.

Trăiesc o poveste de dragoste de 13 ani încoace. Rodul iubirii lor a venit pe lume în urmă cu două luni, însă Mircea Badea nu se grăbeşte să se-nsoare cu Carmen Brumă. Motivul ne-a fost explicat chiar de frumoasa mămică: “Mircea nu m-a cerut de nevastă, aşa că nu se pune problema unei căsătorii”.
Dar asta nu îi împiedică pe cei doi să fie fericiţi. Ba chiar iubita lui Badea radiază de când a devenit mămică. Ea a participat, zilele trecute, la un eveniment monden, unde toată lumea a lăudat-o pentru faptul că a revenit rapid la silueta-i perfectă. Însă mintea lui Carmen era acasă, la fiul ei, la care a plecat imediat după ce a defilat pe podium: “Mă grăbesc să ajung acasă, că trebuie să îl alăptez pe micuţul Vasilică 2014, deja mă dor sânii”.
Principala ocupaţie a vedetei TV este aceea de a avea grijă de copil. În rest, botezul şi vacanţa sunt lăsate pe locul doi. “Despre botez este prea devreme să vorbim. Abia dacă am născut de două luni. Mai avem timp să stabilim când va fi botezul. Nu ne-am decis, oricum este prea mic bebeluşul”, a mai spus vedeta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro