13 Mar. 2018 14:00

Cât costă înmormântarea Israelei Vodovoz. “Se înmormântează în pielea goală, într-un cearceaf”

Distribuie

Cât costă înmormântarea Israelei Vodovoz, ce va avea loc în Israel, așa cum a decis familia femeii de afaceri. Vecina acesteia a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre cum va fi organizată slujba și ce tradiții trebuie să urmeze apropiații. 

Israela va fi înmormântată în Israel, pe o sumă ce va fi suportată de ambasade și de familie. Este vorba despre suma de 6.000 de euro.

„Ieri după-amiază, când să mă odihnesc, am auzit ciocănituri și bocănituri. Mirosea ceva ciudat. S-a scos vechea ușă și s-a montat o nouă ușă. Am văzut doar muncitorii care lucrau, nicio rudă. Dumnezeu s-o ierte, ne pare foarte rău. Era o vecină foarte cumsecade și la locul ei. Polițiștii au trecut pe la mine. Săracii, au stat trei zile câte două persoane. Era normal, o ușă spartă a trebuit să fie schimbată. Am colege de școală în Israel și știu că se înmormântează în pielea goală într-un cearceaf. Atâta știu că, eu când am fost în toamnă, a murit mama unei cunoștințe și șapte zile bărbații stau în genunchi în casă și onorează memoria celor care au murit,” a declarat o vecină, pentru Antena Stars.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a reacțoionat după moartea Israelei Vodovoz. Deși cele două s-au certat urât în trecut, acum Adriana Iliescu a avut o reacție cu totul neașteptată.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern primește semne când trebuie să facă pauze de lucru. ”Trupul meu îmi spune stop”

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Mesajul părintelui Necula, de Buna Vestire, sărbătoarea Maicii Domnului
Loading...
Comentarii