Cât de serioasă a fost Sorana la nunta ei! | FOTO

23 iunie 2012 17:33

Astăzi, Sorana Muhamad, fosta componentă a trupei ASIA, şi Paul Moga s-au cununat religios la biserica Izvorul Tămăduirii din Bucureşti. Deşi se presupune că e cea mai fericită zi din viaţa ei, Sorana a părut tristă în timpul ceremoniei religioase şi a impresionat mai mult prin seriozitate.

Unul dintre motivele care ar fi putut să o facă tristă pe Sorana este faptul că nu l-a avut alături pe tatăl ei. “Orchestra formată din 12 persoane va cânta orice. Mai puţin «Ia-ţi mireasă ziua bună». Este o piesă care mă va întrista pentru că versurile ei amintesc de tată, iar eu cu siguranţă îi voi simţi lipsa tatălui meu”, a declarat ieri artista, al cărei părinte s-a stins din viaţă în luna mai a anului trecut.
Mirele a purtat un costum croit de către Adina Buzatu, iar rochia miresei poartă semnătura Elie Saab.
La petrecerea din seara asta vor veni peste 200 de persoane, pentru care vor găti doi bucătari, unul român şi unul arab, iar meniul va fi unul mixt, astfel încât să împace toate gusturile. Mâncarea a fost gătită de doi chefi, dintre care unul arab. Meniul a fost unul mixt, cu bucate din bucătăriile românească, italiană, franţuzească şi arabă. Iniţial, Sorana a vrut să stabilească ea meniul, dar, sfătuită de cei de la restaurant, a optat pentru meniul mixt.
Ţie ţi se pare tristă Sorana?

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro