MENIU CAUTĂ
15 Ian. 2013 08:00 , de Simona Josan

”Cât timp va fi tânără, frumoasă și va câștiga bine, este greu să o scoți din BORDEL” – Vezi cine face această declarație despre FLOAREA LEONIDA

Distribuie

Unul dintre cei care păstrează legătura cu Floarea Leonida, supranumită gimnasta porno, este antrenorul lotului național, Nicolae Forminte. Acesta a declarat că nu o privește pe Leonida ca pe o prostituată, ci ca pe o fostă elevă de-a lui.
'Pe Facebook, ne mai scriem mesaje, ne felicităm şi cam atât. Eu nu o privesc pe Leonida ca pe o prostituată de lux, ci ca pe fosta mea elevă. Ce a făcut ea după ce s-a lăsat de gimnastică nu mă priveşte. Dacă aş avea puterea şi o soluţie prin care să o smulg din braţele acestei meserii, nu aş ezita. Eu sunt un om crescut în Constanţa, am cunoscut bine toate nivelurile societăţii şi cred că pe o fată care a ajuns să facă meseria asta până la o anumită vârstă este greu să o scoţi de acolo mai ales dacă este nevoită (…) Atât timp cât este tânără şi frumoasă şi va câştiga bine, este greu să o scoţi de acolo. Nu pot spune, ca fost antrenor al ei, că sunt fericit că a ajuns să facă meseria asta, însă este opţiunea ei. Cum a ajuns aici este o altă discuţie în care nu vreau să intru. Cert e că în viaţă mai faci şi lucruri care nu îţi fac plăcere, însă trebuie să supravieţuieşti”, a declarat, pentru „Ring„, Nicolae Forminte.
 

Loading...
Comentarii