MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2013 15:08 , de Magdalena Duru

CAUZA MORȚII Micăi de la „Abracadabra”

Distribuie

"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban, pentru Mediafax.
Michaela Niculescu  a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei

Mica a știut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui,  nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor.
În luna ianuarie a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, acela fiind și momentul în care păriții au aflat cât de grav bolnavă este fiica lor.
Citește și:
 

  • Ce FRUMOASĂ și PLINĂ de VIAȚĂ era MICA de la „Abracadabra” | FOTO
  • Dana Rogoz, distrusă de moartea Micăi | FOTO

 

Loading...
Comentarii