MENIU CAUTĂ
01 Feb. 2015 14:24 , de Claudiu Petrisor

Ce a făcut BRUNO IACOBEȚ cu cei 120.000 de euro de la „Românii au talent”

Distribuie

Trupa lui Bruno Icobeţ, ajunsă celebră după câştigarea concursului de la ProTv, s-a mai îmbogățit cu un membru tot din rasa Border Collie. Ce a făcut însă cu cei 120.000 de euro?

„Partea financiară mi-a permis să fac foarte multe, pentru că sunt costisitoare deplasările în străinătate cu câinii. Mi-a permis să le iau o maşină numai a lor, cu geamuri ionizate, cu aer condiţionat şi în spate, cu deschiderea geamurilor în spate. Nu poţi să te deplasezi pe distanţe lungi cu un autoturism obişnuit. Trebuie să fie într-un fel echipat să asigure un minim de confort. Eu am un Golf Variant, dar până pregăteam maşina, până puneam perdeluţe, era greu. Câinii au nevoie de confort mărit pentru că nu poţi să opreşti pe autostradă din 50 în 50 de kilometri să aeriseşti”, a povestit Bruno Iacobeț pentru adevarul.ro.
Întrebat cum i s-a schimbat viața după aparițiile la tv, bărbatul a mai spus: „Las deoparte toate problemele de zi cu zi şi ies cu ei afară şi mă deconectez. Nu pot să spun că mi s-a schimabt viaţa după acel concurs. Lucrez tot în domeniul IT, pentru că Disc Doggingul este e o pasiune şi o fac în timpul liber. Concursul a fost norocul meu, dar în rest, nu mi-a schimbat viaţa foarte mult”.

Loading...
Comentarii