Ce bine arată Mihaela Borcea! Iată care e secretul siluetei sale

31 octombrie 2016 23:45

În timp ce toată lumea stă cu ochii pe femeile din viața lui Cristi Borcea, fosta soție a acestuia, Mihaela, își vede mai departe de afacere și de copii. 

Dacă Alina actuală Borcea și Valentina Pelinel, pretendenta care vrea să îi poarte numele fostului șef de la Rapid, sunt la cuțite în această perioadă, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să o după tocmai bine.

Mihaela Borcea are grijă de afacerea sa, un salon de cosmetică, și de copiii săi, iar asta pare să o țină în formă. În plus, pentru a-și păstra silueta, Mihaela are și o dietă la care apelează de câte ori are nevoie. Aceeași care a ajutat-o să își recapete silueta și după nașterea gemenilor săi.

copii mihaela borcea

După ce i-am născut pe Angelo Mihai şi pe Antonia Melissa aveam multe kilograme în plus. Nu vă spun câte! În anii care au urmat, am pierdut din greutate constant, printr-o alimentaţie sănătoasă. Cu dieta pe care v-o prezint am reuşit însă să slăbesc brusc 8 kilograme într- o lună şi jumătate, astfel că am ajuns la 57 de kilograme. Însă dieta trebuie însoţită de tratamente de remodelare corporală, de diminuare a celulitei şi de tonifiere musculară şi cutanată, pe care eu le-am făcut la recomandarea medicului de la clinica mea. Acestea sunt personalizate pentru vârsta, înălţimea şi constituţia mea, precum şi pentru numărul de kilograme pe care le am în plus”, a povestit Mihaela.

dieta mihaela borcea

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro