CE FĂCEA KEO acasă la Andreea Bălan, DUPĂ CE I-A SPUS LUI MISTY CĂ O IUBEŞTE! Cântăreaţa A SPUS TOT ADEVĂRUL

04 septembrie 2014 20:29

Andreea Bălan a mărturisit că s-a văzut cu Keo, fostul ei iubit, pentru a negocia o înţelegere pentru a pune punct subiectului care vizează triunghiul amoros în care este implicată şi Misty.

Andreea Bălan a mărturisit la Antena 1 că vizita pe care i-a făcut-o Keo miercuri seară a avut un scop precis: negocierea încetării declaraţiilor din triunghiul amoros.
„Aseară am vorbit cu Keo. A venit la mine acasă cu Marius Gavrilă. Am vorbit despre carieră şi lucrurile întâmplate în ultima vreme… Trebuie să existe o pace. Am stat şi am discutat, m-am aşezat la masă cu omul împreună cu care am construit o casă. Am ajuns la o înţelegere să nu mai vorbim despre acest subiect. Eu acum am încălcat înţelegerea pentru că am un contract cu Antena 1. Vreau să se încheie acest mini scandal. Eu am viaţa mea. Nu mai sunt în această zonă. Oricum, amanta rămâne amantă, oficiala rămâne oficială. Acum sunt fericită, am o relaţie, mă întâlnesc peste câteva zile cu persoana respectivă. Am stabilit că acest scandal trebuie să înceteze”, a mărturisit Andreea Bălan.
Misty a dezvăluit astăzi, la Pro TV, că Andreea i-a trimis aseară un mesaj pe un ton ciudat şi o fotografie cu Keo, la ea în casă. Andreea Bălan i-ar trimis un SMS, în jurul orei 22:00, în care spunea: „Alexandra, Keo e la mine în casă acum!!!” şi o poză cu artistul. Cu toate acestea, după miezul nopţii, Keo s-a dus glonţ la Misty, a luat-o de acasă şi s-au făcut nevăzuţi, dând de înţeles că este horărât să continue relaţia cu aceasta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro