Ce sexy erau Ozana Barabancea şi Elena Cârstea în tinereţe!

19 aprilie 2012 06:35

În urmă cu 20 de ani, Ozana Barabancea nu avea probleme cu greutatea. Ba mai mult, arăta aşa bine, că făcea furori printre băieții de varsta ei!

Cântăreaţa de 42 de ani a postat recent pe contul ei de pe o reţea de socializare o fotografie cu ea tânără, suplă şi sexy. Şi şi-a fixat un ţel: să slăbească până ajunge să arate exact ca în acea poză!
Începutul a fost făcut: Ozana, jurat în emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a dat jos în ultimele luni, cu un regim drastic, 30 de kilograme, ajungând de la 120 kg la 90 kg. Şi nu vrea să se oprească aici. Chiar dacă îi e greu fără dulciurile şi mâncărurile delicioase care se aflau până nu de mult pe masa ei, e hotărâtă să urmeze dieta până la capăt. Speră ca la vară silueta să-i permită să arate ca o divă când iese la plajă…

Şi Elena Cârstea arăta «beton» în tinereţe

În anii ’80, când avea puțin peste 20 de ani, Elena Cârstea era una dintre cele mai sexy apariții.
La vremea aceea, miniona interpretă, proaspăt intrată în lumea muzicală, era foarte apreciată pentru timbrul deosebit, dar şi pentru înfățişarea sa. Colaborările au curs atunci fără întrerupere, Elena ajungând să cânte cu formația Star 2000, a lui Petre Geambaşu, şi cu Cornel Verban sau cu Alexandru Wilmany.
Elena a renunțat la muzică în 2005, când avea 43 de ani. A plecat atunci în SUA cu fetițele ei înfiate, Sanda şi Adriana, şi s-a măritat cu unamerican.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro