13 Ian. 2018 08:56

Ce spune Mirabela Dauer în urma declarațiilor făcute de Alexandru Arșinel despre medicul Lucan. “A fost judecat dur”

Distribuie

Ce spune Mirabela Dauer în urma declarațiilor făcute de Alexandru Arșinel cu privire la acuzațiile ce i se aduc medicului Lucan, cel care l-a operat în 2013. Artista crede că actorul a fost judecat prea dur.

Mirabela Dauer este revoltată, pentru că oamenii îi apreciază pe artiști numai după ce aceștia mor. Actorul Alexandru Arșinel  a fost chemat la DIICOT joi dimineață, 11 ianuarie. Actorul este audiat în cazul medicului Mihai Lucan, cel care i-a făcut transplant de rinichi în anul 2013.

Alexandru Arșinel a refuzat să dea declarații despre dosar

„Vorbesc cu toţi prietenii mei plecaţi dintre noi. Suntem atât de răi, iar anul 2017 a fost un an atât de trist. Există atâta durere în jurul nostru şi nu pot să cred că oamenii sunt atât de răi. Lumea plânge în momentul în care moare unul dintre noi. Oamenii plâng şi râd alături de noi. Arşinel a fost judecat dur şi pe nedrept”, a spus Mirabela Dauer în emisiunea „Agenţia Vip”.

Alexandru Arșinel, la DIICOT, pe 11 ianuarie.  Actorul  a fost audiat  ca martor în cazul medicului Mihai Lucan. Actorul a spus la ieșire că nu poate da informații din dosar.

Citește și

REPORTAJ| Radioamatorii, precursorii celor care 'înfierbântă' Facebook-ul, o tagmă ce refuză 'să se predea' (FOTO&VIDEO)

 

Loading...
Comentarii