17 Apr. 2018 07:36

Ce i-a spus Ionela Prodan unei tinere cântărețe de muzică populară. Dan Negru a dezvăluit totul. “Mintea îți e scurtă”

Distribuie

Ce i-a spus Ionela Prodan unei tinere cântărețe de muzică populară. Dan Negru a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a făcut o dezvăluire mai puțin știută despre mama Anamariei Prodan, care a murit aseara, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani.

Ionela Prodan se afla internată în sputal de o lună, iar boala cruntă a răpus-o. Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular.

„Populaciosii', așa cum sunt numiți de breasla mea au bucuria vieții care trece sticla'. De un revelion, o populacioasa' celebra i-a spus intr-o pauza de filmare cântăreței A., plină de ifose.: 'Fato, ești tare frumoasa da mintea îți e scurta. Io ti-o zic cu drag ca sa ai grija sa nu se prindă și alții'. ?. 'Populaciosii' încă țin scara valorilor și încă au curajul sa-i spună prostului ca-i prost ! Uite dasta televiziunea ii va duce lipsa Ionelei Prodan…Pentru bucuria vieții care trecea sticla…”,  a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Citește și

Mesajul Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. 'Tu nu ai murit! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții'

Loading...
Comentarii